Terug naar overzicht
Comm.talk Logeion Mister Wolf

Vijfdelige podcastserie comm.Talk van start

21 maart 2023

Na maanden van voorbereiding is de podcast comm.Talk nu live op alle streamingdiensten. De vijfdelige podcastserie comm.Talk is ontwikkeld door OnlyHuman en Logeion. In deze serie podcasts bespreken we verschillende communicatievraagstukken van links naar rechts, met interessante sprekers die ieder vanuit een eigen perspectief meerwaarde bieden aan de discussie.

Onderwerpen die aan bod komen variëren van krapte op de arbeidsmarkt en crisiscommunicatie tot diversiteit en inclusie. In de eerste aflevering gaat presentator Charisa Chotoe (NPO 3) in gesprek met Robin Middel (strategisch woordvoerder en interim-communicatiemanager & managing partner, Mister Wolf) en Keesjan Steverink (adviseur crisiscommunicatie, V&R). In de podcast praten zij over woordvoering in tijden van crisis. Spoken word artiest Atta de Tolk sluit de podcast af met inspirerende woorden over persconferenties, TikTok en meer.

Beluister de aflevering via: https://podcasters.spotify.com/pod/show/commtalk. De podcastserie is beschikbaar op alle streamingservices.