Wie we zijn

Door onze krachten te bundelen kunnen we de communicatieproblemen van opdrachtgevers nog beter oplossen. De naam van de samenwerking is dan ook niet voor niets gebaseerd op het karakter ‘Mister Wolf’ uit Quentin Tarantino’s film ‘Pulp Fiction’. Deze karakteristieke persoon ‘solves problems’, hoe groot, gek of uitdagend deze ook mogen zijn.

Mister Wolf Partner Tanja van Dijk

Tanja van Dijk

Strategisch woordvoerder en communicatiestrateeg met ervaring bij overheid, publieke organisaties en bedrijfsleven. Is resultaatgericht met een goed politiek bestuurlijk gevoel, en gericht op samenwerking met in- en externe stakeholders. Strategisch, doortastend, coachend adviserend, pro-actief, flexibel, sportief en positief ingesteld.

Bekijk profiel
Mister Wolf Partner Ilse Dekker

Ilse Dekker

Communicatiemanager en -strateeg met ervaring bij overheid, semi-overheid, maatschappelijk middenveld/ngo en bedrijfsleven. Schakelt gemakkelijk tussen rollen als strategisch adviseur, leidinggevende, coach, projectleider en opdrachtgever. Is analytisch en heeft een duidelijke visie om van A naar B te komen. En neemt vervolgens ook de verantwoordelijkheid en leiding om dat te realiseren, liefst met tempo. Open en informeel. Een stevige professional met wie het prettig werken is, zakelijk én warm.

Bekijk profiel
Mister Wolf Partner Pieter Ton

Pieter Ton

Communicatiemanager en -strateeg. Maakt van dromen daden. Open en informeel, noem het sociaal zakelijk. Pragmatisch en praktisch ingesteld. Ruime ervaring met internationale projecten en samenwerkingen. Zet waar nodig communicatieteams op en stuurt die aan. Ruime ervaringen bij overheid en het bedrijfsleven. Liefst actief op het snijvlak van publiek en privaat.

Bekijk profiel
Mister Wolf Partner Robin Middel

Robin Middel

Strategisch woordvoerder en interim-communicatiemanager met ervaring bij overheid en bedrijfsleven. Schakelt gemakkelijk tussen rollen als woordvoerder, meewerkend voorman, strategisch adviseur, leidinggevende, coach en projectleider. Als (voormalig) marineman gewend om in wisselende kleine en grote coalities te werken. Vertrouwen en korte lijnen van afstemming zijn daarbij essentieel; vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week. Een goede verhouding met het journalistieke netwerk is cruciaal. Is ook partner bij PR-bureau Havana Orange.

Bekijk profiel
Mister Wolf Partner Sander Bruggeling

Sander Bruggeling

Communicatiestrateeg, woordvoerder en interim-manager. Pragmatische denker: koppelt analytisch vermogen en strategisch inzicht aan een praktische aanpak en creatieve uitvoering. Enthousiast, positief ingesteld en collegiaal. Communicatiewetenschapper en ook partner bij communicatiebureau HollandSpoor.

Bekijk profiel

Benieuwd naar ons werk?