Terug naar overzicht
Mister Wolf en OnlyHuman samenwerking

Onlyhuman en Mister Wolf brengen diensten naar een hoger niveau

Met ingang van 1 februari 2022 gaan OnlyHuman en Mister Wolf een samenwerking aan. Met deze samenwerking ondersteunt Mister Wolf OnlyHuman op het gebied van strategisch communicatieadvies, management, communicatie- en mediastrategieontwikkeling en woordvoering bij de Rijksoverheid. Op het hoogste niveau, bij de meest ingewikkelde trajecten. 

Afgelopen november is de raamovereenkomst voor Inhuur communicatiecapaciteit bij de Rijksoverheid in gegaan. OnlyHuman is wederom één van de contractpartijen, waardoor professionals via OnlyHuman ook de komende jaren weer verzekerd zijn van een divers en breed aanbod aan mooie opdrachten bij het Rijk. Samen met Mister Wolf brengen zij hun diensten naar een hoger niveau. 

Algemeen Directeur OnlyHuman Martin Staats: ‘’In de nieuwe raamovereenkomst zijn voor het eerst ook de zware opdrachten voor zeer ervaren strategische communicatieadviseurs ondergebracht. We zijn enorm blij dat we door de samenwerking met Mister Wolf nu vijf door de wol geverfde strategen kunnen inzetten op complexe communicatie-opgaves waar de Rijksoverheid mee te maken heeft. Daarnaast zetten we erop in om met Mister Wolf nieuwe mogelijkheden te ontwikkelen, ook op het gebied van coaching en opleiding”. 

Mister Wolf partner Pieter Ton vult aan: ‘Met onze ervaring en enthousiasme hopen we communicatiecollega’s ook te interesseren voor een baan binnen de Rijksoverheid. Waarbij een detachering natuurlijk ook de springplank kan zijn naar een vaste baan binnen de overheid. Want we vinden allemaal dat de belangrijkste maatschappelijke onderwerpen de beste communicatieprofessionals nodig hebben’’.

Ambieer jij ook een loopbaan bij de Rijksoverheid op gebied van communicatie of als (web)redacteur? Neem dan contact op met één van de consultants van OnlyHuman. Zij beantwoorden al jouw vragen.

Over OnlyHuman
OnlyHuman is een detacherings- en recruitmentbureau en sinds 2000 gespecialiseerd in het plaatsen van communicatie en marketing professionals in de publieke sector. Ze is één van de grootste leveranciers van flexibel personeel bij de overheid.Voor meer informatie, ga naar www.onlyhuman.nl.